Varga Adél – reflexológia, aromaterápia

Már gyerekkoromban érdekelt a test és a lélek kapcsolata, az öngyógyítás képessége és a meditáció. A nagyszüleimtől sokat tanultam a természetes gyógymódokról, gyógynövényekről. Ez a kíváncsiság, a fejlődni és tudni akarás egész életem során elkísér.
Abban, hogy a természetgyógyászatot választottam hivatásomnak, az embereken való segíteni vágyás vezérelt. Hosszú évek óta folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy pácienseim problémáit meghallgatva, öngyógyító képességeiket felébresztve hozzásegítsem őket a gyógyuláshoz, a továbbLÉPéshez.
Emellett mindig is a természetesség híve voltam, a természet szeretete vezérelt korábbi munkahelyeimen is. A Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban a természet védelméért dolgoztam és rájöttem, hogy a hazajutás saját természetünkhöz az EGÉSZség egyik kulcsa.
2015-ben az El Caminon, a spanyol zarándokúton ismerkedtem meg a kinesiotape-pel, és kezdett el komolyabban érdekelni a lábak kezelése is. Az ÚT során tudatosult az is bennem, hogy mekkora jelentősége van a talpak egészségének, és micsoda titkokat rejt. Ezért hazatérésem után elkezdtem foglalkozni a kinesiotape-el és a talpreflexológiával, így kerültem -egy varga betű- után a hivatásom útjára. Nagy hangsúlyt fektetek a holisztikus szemléletmódra. A hozzám fordulóknak segítséget, útmutatást adok ahhoz, hogy a kezeléseken kívül saját maguk is tenni tudjanak egészségükért.

Főbb területek, amivel foglalkozom:

  • talp -és kézreflexológia, talpelemzés – JELENLEG NEM LEHET IDŐPONTOT FOGLALNI RÁ. Workshopokkal készülünk! Figyeljétek a facebook oldalainkat!
  • fitoterápia, aromaterápia – Egyéni vagy csoportos tanácsadást, workshopokat vállalok.
  • rezgésterápia – hangtál kezelés – Csoportos kezelésekre lehet jelentkezni.
  • kinesiotaping, flossing

FEL