Varga Adél – reflexológus, illóolajok, rezgésterápia

GYÓGYULJ TERMÉSZETSEN!

Már gyerekkoromban érdekelt a test és a lélek kapcsolata, az öngyógyítás képessége és a meditáció. A nagyszüleimtől sokat tanultam a természetes gyógymódokról, gyógynövényekről. Ez a kíváncsiság, a fejlődni és tudni akarás egész életem során elkísér.

Abban, hogy a természetgyógyászatot választottam hivatásomnak, az embereken való segíteni vágyás vezérelt. Hosszú évek óta folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy pácienseim problémáit meghallgatva, öngyógyító képességeiket felébresztve hozzásegítsem őket a gyógyuláshoz, a továbbLÉPéshez.

2015-ben az El Caminon, a spanyol zarándokúton ismerkedtem meg a kinesiotape-pel, és kezdett el komolyabban érdekelni a lábak kezelése is. Az ÚT során tudatosult az is bennem, hogy mekkora jelentősége van a talpak egészségének, és micsoda titkokat rejt. Ezért hazatérésem után elkezdtem foglalkozni a kinesiotape-el és a talpreflexológiával, így kerültem -egy varga betű- után a hivatásom útjára. Nagy hangsúlyt fektetek a holisztikus szemléletmódra. A hozzám fordulóknak segítséget, útmutatást adok ahhoz, hogy a kezeléseken kívül saját maguk is tenni tudjanak egészségükért.

Családom bővülése miatt egy ideig nem lehet időpontot foglalni reflexológiai kezelésekre, kinesiotape-re. Workshopok és “Illatolások” a jövőben is várhatóak. Azért, hogy ne hagyjalak Benneteket magatokra, lehetőség van továbbra is online konzultációra (fitoterápiás és aromaterápiás javaslatok, reflexpontok oktatása…stb.). Ha kérdésetek van a házi feladatokkal, illóolajokkal kapcsolatban, írjátok meg nekem.
Továbbá szeretettel és jó szívvel ajánlom kollégáimat reflexpont masszázsra.
Róza Béla, csütörtökönként vár Benneteket a Tilo szalonban!
  • Talp -és kézreflexológia, talpelemzés – JELENLEG NEM LEHET IDŐPONTOT FOGLALNI RÁ. Ajánlom kollégáimat!
  • Healy otthoni biorezonanciás készülék bérlésére van lehetőség. Healy tudományos alapja
  • Workshopokkal készülünk! Figyeljétek a facebook oldalainkat!
  • Fitoterápia, aromaterápia – online tanácsadás, illatolások
  • Rezgésterápia – hangtál kezelés – Csoportos kezelésekre lehet jelentkezni Andinál.
  • Kinesiotaping, flossing- JELENLEG NEM LEHET IDŐPONTOT FOGLALNI RÁ. Ajánlom kollégáimat!

FEL