Asztrológia és talpreflexzóna masszázs

Róza Béla: Gyerekkori betegeskedéseim motivációt jelentettek, hogy felnőttként egészséges legyek. Ehhez kaptam segítséget, mert olyan emberektől tanulhattam fiatalon, akik egy más nézőpontból közelítették meg a testi problémákat. ŐK voltak a mai természetgyógyászat alapjai (pl. Oláh Andor, Vadnai Zsolt, Dr. Tamási József). Megtanították, hogy léteznek lehetőségek (akupresszúra, reflexzóna masszázsok), “egyszerűnek tűnő”, de nagyon hatásos módszerek, amivel másoknak is sokat segíthetünk.

Asztrológiai tanulmányaimat 1994-ben kezdtem el, 4 éves képzés után a Baktay Ervin Asztrológiai Intézet által szereztem 1998-ban bizonyítványom.

Mivel fiatalon már többféle talpmasszázs “irányzatot” megismertem, mára rengeteg gyakorlati és elméleti ismeretet tudtam szerezni. Ha valaki átélt, megtapasztalt, kipróbált valamit, akkor sokkal többet tud átadni. A test energetikai kezelésének lehetőségei, az évekkel ezelőtt megismert módszerek nem veszítettek semmit jelentőségükből. Ezeket az ismereteket a jelenkor ismereteivel bővítettem, ezért a Masszázs Akadémia szervezésében elvégeztem a talpreflexzóna masszázs alapszintű, nemzetközi szint (középszint) és szakvizsgára felkészítés (felső szint) képzéseit. A talpreflexzóna masszázs által is együttműködő és nagy gyakorlattal rendelkező szakembereket ismertem meg, akikre konzultációs szinten is számíthatok.

FEL