Mezei Eszter, Madero masszázs

Napjainkban mi nők törekszünk a legjobb formánkat hozni az élet számos területén.
Az egészséges életmód és a mozgás mellett testünk ápolása, kényeztetése is nagyon fontos. Nőként és háromgyerekes anyukaként tudom, hogy fontos odafigyelni magunkra, elégedett legyek önmagammal. A sport mellett így a Madero masszázzsal is megismerkedtem, és megtapasztaltam jótékony hatását, majd lehetősègem nyílt elsajátítani ezt a masszázstechnikát.
A Madero masszázs nálunk még kevésbé ismert masszázs technika, de a mediterrán vidékeken komoly hagyománya van. Feszesíti a kötőszövetet, emeli, ívesebbé teszi a domborulatokat.
A masszázs során fa eszközökkel dolgozom, hogy a kötőszövetben felhalmozódott káros anyagokat és felesleges vizet eltávolítsam. A masszázs finoman lazítja az izmokat, masszázs nem fájdalmas, mindenkinek a saját érzékenységéhez igazítjuk az erősséget és a felhasznált eszközöket. Az eredmény az első alkalom után is szembeötlő, a bőr minősége sokat javul, selymessé válik.
A masszázs időtartalma 90 perc, a végén egy lazító arcmasszázzsal fejezzük be. Az arc masszázs során vendégeim lazíthatnak, mielőtt visszatérnek a hétköznapok pörgésébe.❤️

Mezei Eszter

FEL